onze merken

Nimue

De nieuwe generatie derma-cosmeceutische huidverzorgingsproducten

De Nimue productrange is ontwikkeld in 1994 met het streven te dienen als voor en na behandeling bij medische behandelingen. Nimue wordt wereldwijd erkend om haar innovatieve technologieën, gebaseerd op de effectieve combinatie van bijzondere ingrediënten in combinatie met wetenschappelijk bewezen transfersystemen. Als vooraanstaand leider in de huidverzorgingsindustrie zijn wij trots op onze buitengewone kennis van de huid om verschillende huidcondities effectief te behandelen.

De behandelingen en de herstellende formules leveren optimale
concentraties voedingsstoffen van farmaceutisch niveau, sublieme anti-oxidanten, phytoceuticals van superieure kwaliteit, peptiden en andere krachtige actieve ingrediënten. Deze formules werken onder de oppervlakte van de huid om de gezondheid en uitstraling van de huid actief te verbeteren.

Nimue staat bekend om haar moderne huidclassificatie concept (Environmentally Damaged Skin, Hyperpigmented Skin, Problematic Skin, Interactive Skin) en een unieke filosofie gebaseerd op vier punten, huidverjonging, herstel, anti-oxidatie en zonbescherming.Om de veeleisende consument tevreden te stellen is bij Nimue de filosofie en het concept continue in ontwikkeling. Hierdoor blijft Nimue dynamisch en trendsettend.

Payot

Nadia Payot was in 1913 de eerste vrouwelijk dokter vanwerken voor de schoonheid van vrouwen. Door het observeren van sterdanseres Anna Pavlova,en flexibel en elastisch te maken. In 1927 werd het avant-gardistische schoonheidsmerk Payot één van de eerste merken die een spa in Frankrijk opende.

Alle in de salon verstrekte gezichts- en lichaamsbehandelingen modelage in
42 bewegingen, die door Dokter Payot werden ontwikkeld. De schoonheidsrituelen worden door onze ervaren zij stellen al hun vakkundigheid in dienst van het welzijn en de gezondheid van de huid. Deze unieke handelingen vormen een essentiële bron van weldaad, om de schoonheid te herstellen en het evenwicht tussen lichaam en geest te hervinden.

Mineralogie

THE CELEBRATION OF GLAMOUR AND BEAUTY IN THE MOST NATURAL WAY

De (zelf)bewuste en kritische vrouw kiest meer en meer voor natuurlijke make-up die geen schade brengt aan je gezondheid.Traditionele make-up bestaat vaak uit huidafsluitende stoffenwaardoor steeds vroeger en vaker allergieën ontstaan en de huid sneller veroudert doordat het de huid verstikt en de huidstofwisseling
verstoort.

Nannic

De NANNIC behandeling is een 100% veilige en pijnloze behandeling. De
NANNIC NBE 500 combineert elektromagnetische energie met doeltreffende
actieve stoffen in een cel-identische basis. Veilig en pijnloos worden heel hoge concentraties werkzame stoffen in de tweede huidlaag getransporteerd. Hierdoor wordt de aanmaak van collageen en elastine sterk geactiveerd en krijgt de huid haar stevigheid terug.

De basis van de NANNIC producten die gebruikt worden tijdens de behandelingen met deze apparatuur worden lamelair opgebouwd met lichaamseigen stoffen, vrij van parabenen, chemische emulgatoren en geur- en kleurstoffen. Hierdoor wordt de actieve opname van voedende bestanddelen door de huid bevorderd.

Wat is het effect van deze NANNIC behandeling:
• Vermindert zichtbaar lijntjes en rimpels al na de 1e behandeling
• Vermindert zichtbaar wallen onder de ogen. Kan de huid rondom de ogen zonder problemen behandelen
• Verbetert zichtbaar de stevigheid van de huid voor o.a. een strakkere kaaklijn
• Vermindert zichtbaar rimpels en verstevigt de huid van hals en decolleté

Een totale kuur bestaat uit 8 behandelingen, ook 1 behandeling is mogelijk om te ondergaan zodat u ziet wat deze behandeling voor uw huid kan doen. Deze behandeling is ook geschikt voor handen en voor het herstellen van couperose en acne.

Alexander Fabelle

Alexandre Fabelle werd in 1974 ontwikkeld door schoonheidsspecialiste Alexandre Fabelle in samenwerking met dermatologen.

Alexandre Fabelle wilde huidproblemen oplossen, zoals een overgevoelige huid,
pigmentvlekken, acne en vele andere huidproblemen. Zij ontwikkelde eenpaste vitaminen, oligo-elementen, oliën en plantenextracten toe.

Specialiteiten o.a.:
• Caviar Line
• Rosacea
• Acne
• Couperose
• Dermabrasie
• Pigmentvlekken verwijderen
• Skin-rejuvenation.

Simildiet

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Mauris at nulla quam. Nulla vitae congue lectus. Suspendisse feugiat rutrum aliquet. Duis et lacinia nunc. Suspendisse gravida, diam at accumsan pharetra, libero nisi congue massa, eu convallis odio lacus mollis massa. Praesent eleifend mauris nec libero accumsan varius. Praesent sit amet dui lacinia, semper ante vel, blandit libero. Aenean risus dui, gravida non hendrerit eleifend, viverra vestibulum erat.Ut auctor id risus et vehicula. Etiam suscipit congue lorem, pretium maximus ex gravida vitae. Suspendisse sagittis neque at lectus posuere ultrices. Nunc id hendrerit sapien. Nulla congue tortor et est ullamcorper, quis aliquam elit mollis. Mauris aliquam elementum risus, vel eleifend erat convallis non. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus nec tortor sit amet dolor ultricies feugiat. Aenean pretium orci sit amet risus aliquet, eu iaculis purus suscipit. Fusce pretium porttitor tellus. In imperdiet ac sapien sit amet dapibus. Phasellus consectetur porta fringilla. Sed vitae auctor mauris. Maecenas auctor aliquet tempor.

N1B

N1B (Number 1 Beauty Brand) is een internationaal opererend Belgisch merk, gespecialiseerd in ontwikkeling van hoogwaardige medisch-cosmetische apparatuur.

N1B heeft veel ervaring op het gebied van IPL en VPL (vasculaire) behandelingen en is met de lancering van de IVPL Pro Vascular toegetreden als het nieuwe nummer 1 merk binnen de beauty branch.

© 2016 Cosmo Beauty center in Kralingen

Delen